La Roche en ArdenneGroupBeneluxClubBeneluxBeneluxGroupPetit traintouristique

Voor natuurliefhebbers

Club Bénélux ligt in een groene, rustige en ontspannende omgeving. De natuurlijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen.

Aan de waterkant

De camping ligt aan een rivier en biedt directe toegang tot het water voor diverse buitenactiviteiten. Liefhebbers van vissen, kanoën of gewoon afkoelen zullen deze locatie waarderen. De rivier brengt een rustig element in de omgeving, ideaal voor een ontspannende vakantie. Plaatsen aan de rivier zijn perfect voor wie zich wil verbinden met de natuur en genieten van een vredige sfeer.

Mountainbiken

Mountainbiketochten bieden een geweldige manier om van de natuur te genieten terwijl je aan een opwindende fysieke activiteit deelneemt. Fietsers kunnen door bosrijke paden en ruige wegen trekken, diverse landschappen verkennen, frisse lucht inademen en de adrenaline van de afdaling voelen. Het is ideaal voor avonturiers en natuurliefhebbers die sport, verkenning en ontspanning in de buitenlucht willen combineren.

Routes

Onze camping is ideaal gelegen voor trailrunning liefhebbers, met directe toegang tot diverse routes in een ongerepte natuurlijke omgeving. Gelegen temidden van bergachtige en bosrijke landschappen, is het de perfecte uitvalsbasis om schilderachtige paden te verkennen en sportieve uitdagingen aan te gaan. Het brede scala aan paden zorgt ervoor dat elke loper zijn favoriete ervaring kan vinden, van rustige joggen tot veeleisende duurproeven.

Vissen

Onze camping, gelegen aan een rustige rivier, is een paradijs voor vissers. Of je nu een ervaren hengelaar bent of net begint, je zult genieten van het uitwerpen van je hengel in deze visrijke wateren. De sereniteit van de plek maakt volledige onderdompeling in je activiteit mogelijk, met enkel het zachte geluid van stromend water en vogelgezang op de achtergrond. Het is de ideale plek om te ontspannen en misschien de vis van de dag te vangen!